Taky souhlasím, že nechat vybrečet není nejlepší metoda. Párkrát jsem zkoušela malýho tímto způsobem naučit pít - zatím bezvýsledně, pije jen MM, přestože přes den jí 4 pořádná jídla. Pokud jsem ho nechala "uřvat" spal asi jen 1/2 hodinky a následoval znovu řev, což se opakovalo, dokud nedostal prso. A i po nakojení spal neklidně a budil se častěji než obvykle. Tak jsem od toho zase upustila. Však on se to naučí, až přijde čas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.