Promin jestli jsem to spatne precetla...reagovala jsem taky na slovo "vady", ale to jsi myslim nebyla Ty... Kazdopadne jsem to myslela vicemene stejne, tj. volny=vhodny. Dite nemuze jit do nahradky, pokud neni volne. Ale ta "volnost" neni urcena jen tim, jestli rodice podepsali souhlas k adopci nebo PP, ani tim, jestli dite navstevuji, atd... Je to i o tom, ze u urcitych (a to mnohych) deti nikdo nespecha na to, aby je pravne uvolnil...casto to je vicemene pod heslem "stejne ho nikdo nebude chtit..."
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.