| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak je to s umělým oplodněním (IVF) v ČR a rozšířené mýty

Je to hrozně zvláštní, vždycky mě zaskočí, když vidím někoho, kdo se nežene do IVF, nebo dokonce kdo mohl mít biologické děti a má adoptivní. Zaskočí mě to proto, že bychom s manželem také zřejmě mohli mít bio děti, tedy od přírody asi ne, spíš právě po IVF, ale nešli jsme do toho a máme dvě adopťata. Málem jsem však kvůli tomu vyměnila i gynekoložku, protože nemohla pochopit, že se dobrovolně vzdávám možnosti mít bio dítě a chvíli trvalo, než jsme si názory vyjasnily. Totéž platí o kamarádkách, musím říct, že v mém případě byl tlak okolí (tedy právě kamarádek)na moje IVF dost neuvěřitelný, dokonce mi iniciativně sháněly známého doktora, což je v momentu, kdy my s manželem jsme sami po bio dítěti nijak neprahli, skoro absurdní. Připadala jsem si pak ovšem natolik zvláštní, že mě od té doby pokaždé překvapí, že jsou i jiní lidé, co přemýšlejí stejně. Ještě bych chtěla říct, že svoje rozhodnutí po 3 letech považuju za nejlepší v životě, tak báječné děti jako mám, bych v životě nezplodila. Prosím jinak ostatní čtenářky, aby tento příspěvek nebraly jako útok na IVF, já dokážu pochopit, že spousta lidí touží po bio dítěti. Jen to sama mám jinak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.