Zdravím maminy a chtěla bych se přidat k té zásadě že dítko nenechám spát u sebe v posteli.Když se mi narodila první dcerka Markétka-byla moc hodné miminko a krásně usínala sama,později jsem uspávala na ruce a říkala jsem si"Petro do postele NE!"Zatím se vše dařilo ale ve dvou letech se jí přestalo líbit v postýlce tak jsem jí udělala postel z matrace vedle naši poslele a musela jsem ji uspávat každý večer ale pořád byla ve" svém".Dnes je jí 4,5 a spí vedle mě místo chlapa protože žádného nemám-:) Mladší dcerka Verunka je stále v postýlce a doufám že tam bude ještě dlouho-:) Holky držte se a opatrujte se ahojky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.