Mám syna ve třetí třídě.V jeho škole udělali rekonstrukci jídelny za miliony,během které musely děti chodit na oběd do jiné školy.Po všech těch utracených milionech jsem zjistila,že mají na chodbě automat,ve kterém si kupují sladké limonády a dokonce bufet,do kterého si chodí pro slané brambůrky a další "pamlsky".Když mi poslali dotazník,jak se nám líbí škola a potažmo i nová jídelna,pěkně jsem jim to vylíčila,co si myslím o automatech i bufetu.Jen odpověď žádná.Zřejmě tržby za tyto "dobroty" přehlušují zdraví dětí.Pěkně mě to štve.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.