Nedá mi to, abych si nepřihřála polívčičku. Když jsme kontaktovali agenturu Borůvka, zda by pro nás měli paní na hlídání a po jejím (dost hrozném) telefonickém představení jsme objednávku zase stáhli, přišel mi domů cár papíru, na kterém bylo napsáno, že jsem si službu objednala závazně a že za náklady s tím vzniklé mám zaplatit. O závaznosti nebylo přitom při našem prvním kontaktu s agenturou po telefonu ani řeči. Tak jsem jim odepsala, ať mi laskavě pošlou daňový doklad a zaplatím - a už se neozvali. Zkoušejí to...Naopak dost dobré zkušenosti mám taky s agenturou Baby.
Pokud jde o slečnu, která měla problém se představit, to je opravdu divné, ale stalo se mi, že jedna velmi nesměle až vyplašeně vypadající dívenka, kterou nám poslali na záskok, se ukázala jako výborná hlídačka, která se moc pěkně chovala k dětem, ale zkrátka měla problém s námi dospělými. U dítěte, kterému je míň než rok, bych ale skutečně čekala aspoň minimální základy nějaké zdravovědy nebo něčeho.
Hlídání využívám pár měsíců, a přestože si nemůžu dovolit kontrolovat hlídačku při práci (i když bych někdy ráda), mám výborné zpětné vazby od matek z okolí - onehdy se mě jedna ptala, jestli mi ty děti hlídá moje sestra, že vypadá, jako by patřila do rodiny...
Předchozí