Naprosto souhlasim, neda se moc cekat od velmi mlade divky, aby se hned v situaci orientovala sama. Je na vas jako na zakaznikovi abyste ji rekl co od ni vlastne ocekavate. Nicmene ja jsem sve pecovatelce ( jen mi 1xtydne nakupovala) davala vzdy stejny seznam a popis kde vyrobky koupi, a ktere vyrobky chci a ktere vysloven ne( jeste k tomu seznamu) vzdycky to zvorala, po roce jsem usoudila ze to musi delat schvalne, protoze tak mentalneatsenicka nemuze byt pokud je schopna si nakoupit sama. Ale zprvu jsem si vzdy rikala, ze je to asi ma vina, ze jsem to asi nejak dobre nevysvetlila. Takze me udivuje nedostatek trpelivosti stran zakaznika. Pokud divce na hlidani vydate dite a kocarek, tak co vlastne chcete, aby s tim ditetem delala? Pochopitelne, ze vyrazi do nejblizsiho parku a bude se s nim projizedet pokud neuderi hodina navratu. Nejak jsem nepochopila co jste od ni vlastne chtel. Mozna mu zpivala( k tahani kocarku se to docela hodi) Sorry, ze to zlehcuji, ale vazne jsem to nepochopila.
Předchozí