taky přispěju životními zkušenosti. Malý má celkem nízkou hladinu krevního cukru. Byl sice vcelku spací mininko,ale musel se po půlnoci pravidelně krmit. problém začal cca po 5 hodinách spánku, kdy se budil na jídlo. Dlouho jsem nevěděla, kde je příčina. A připadalo mi divné, proč se 1,5l dítě budí v noci na jídlo. Nic jiného nepomohlo, než flaška mlíka. Souhlasím s jednou maminkou, nakrmit dokud se nevzbudí úplně, pak se hůře uspává. Vstávala jsem ještě ke 3 letému dítěti mezi 4-5 ranní na flašku mlíka. Prostě problém může být i v rychlejším poklesu krevního cukru v krvi, tudíž se dítě v noci budí s pocitem hladu, protože má nizkej cukr v krvi. Logická věc. S věkem se i tohle upravilo (syn 6) nicméně hypoglykemie zůstala a s malým doted není žádná řeč, doku nevypije ráno mlíko. Takže té mamince, jak dává dítěti v noci flašky mlíka můžu vzkázat, bude líp.ale chce to výdrž a zlepšuje se to pomalu. Ještě bych dodala -syn není diabetik, ale jeho hladina cukru je na nejnižší možné hladině a když se nají, tak vyleze pouze o jednotku. to už jsou dále asi geny a nic s tím nenadělám.
Předchozí