Ahojky, já se radila s doktorkou, ke které chodím s dětma už 17 let a které si moc vážím a myslím si, že je opravdu dobrá. Taky jsem o očkování uvažovala, ale nevěděla. A ona mi očkování nedoporučila, že Zuza nemá oslabenou imunitu (ťuk, ťuk). Fakt je, že člověk slyší (nebo čte) jenom ty špatné případy. Já z toho byla taky vyplašená. Ale nějaký virus meningokoka má prý v sobě asi polovina dospělých a nic se neděje. Taky děti vozíme v autě a tam je riziko úrazu asi mnohem větší :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.