Margito,jmenovala jsem tuhle skupinu lidí(a omluvila jsem se těm,kteří do této skupiny patří,ale chovají se jako lidé) proto,že jen s těmi lidmi jsem měla nějaký problém.A jmenovala jsem je proto,že lidé tohoto věku nejvíce křičí,jak jsme my mladí nevychovaní.Ještě si vzpomínám na paní,která jednou ječela na celý autobus,co my jsme za mámy,když používáme jednorázové plenky,kupujeme na jídlo kojeneckou výživu z lahviček atd.Že ony pleny praly,žehlily a my jsme vlastně matky špatné,protože bychom to nezvládly...no,také jsem prala pleny,a když teď používám jednorázovky si rozhodně nepřipadám jako špatná máma.O tom ten článek byl.Že ti,co se nejvíce ohánějí mravností jsou mnohdy horší.Kdybych psala o mladých,tak by to ztratilo tu pointu,kterou to mělo.Ti mne totiž nekamenují,že jsem se stakla matkou a potřebuji jet do města s kočárkem.Věř,že když nemusím,jezdím raději v šátku.Ale když mrzne nebo sněží,musím ten kočár obačas použít.
Jinak nic proto důchodcům nemám,jsem zdravotní sestra a se starými lidmi jsem do styku přišla hodně.Ale v nemocnici je málokterý zlý,buď jsem měla štěstí nebo prostě sestra je pro ně někdo,koho v tu chvíli potřebují.Rozhodně se starými lidmi vycházím dobře.Tohle bylo ale mimo mne.
Předchozí