Dobrý den, ahojte všichni!
Jmenuji se Petra a dostala jsem kontakt na vas všechny od me spolužačky Lucky, pry jste vsechno moooc mile, ochotne, a třeba mi pomůžete – pomalu ale jiste bych se mela zacit zabyvat psanim bakalarske práce na tema „Zeny vedou jinak – Zeny v managementu“… A bylo mi doporuceno, abych se zamerila ne vice zemi, USA, Evropa apod. Studuju nemcinu, takze v této oblasti by to bylo vklidu, ale do Ameriky se jen tak nedostanu :D , tak jsem se chtela zeptat, jestli třeba vy primo, nebo někdo z okoli, sousedky, kamaradky,…at uz jste kdekoliv, nejste nejakou tou supr manažerkou, které bych mohla polozit par otazek;nebo i nějakého muze, ze bych udelala dva kontra rozhovory, nebo byste mi třeba byly ochotne napsat par radku, jak to tam u vas vypada, jestli prevladaji muzi nebo zeny, jestli je místo ve skolce apod. Moc by mi to pomohlo, ale nenapada me zadna odmena, jestli jste třeba na druhem konci světa…
Budu moc rada za jakekoliv odpovedi, třeba s emailovou adresou, na kterou bych se pak mohla ozvat… Preju hezky den! Petra