Ale samozřejmě, z odborného hlediska jistě. Jenže ona se třepala strachy do osmého měsíce, pak našli porodnici, kde si domluvili řez a byla v klidu.Jak jí to dostaneš z hlavy, ten strach?? Pro info:já rodila první akutním císařem po nepostupujícím porodu, kyž začal mít prcek špatné ozvy.Po císaři jsem pak stála několik týdnu za prd.Druhého jsem porodila normálně (sice bolel) ale pak to byla paráda.Takže taky preferuju klasiku. Ale dokážu pochopit, že někdo to má jinak...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.