Dulo, moc se mi líbí tvé rady. Kéž by takové jako ty byly všechny asistentky a lékaři! Po 3 porodech (naposledy dvojčata) jsem přesvědčená, že porod je převážně v hlavě maminky. Pokud je maminka v pohodě, klidu, věří si, jde to snadno(u mě podruhé a potřetí), pokud ne, jsou problémy(u mě poprvé). Ta psychická pomoc by rodičkám moc pomohla a věřím, že by se hodně dětí narodilo lépe. M
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.