Ahoj holky, já chtěla rodit přirozeně a na bolest jsem si myslela, že jsem připravená, nejsem žádná cíťa, ale musím se přiznat, že po 12 hodinách příšerných křížových bolestech, kdy jsem si pomalu přála, ať omdlím, že snad se něco konečně stane, přiletěl doktor, že miminko má problém, že jdeme ne CS - byla jsme štastná jak blecha...a těšila se, že bude úleva... o malého jsem se v den porodu nemohla postarat, musela jsem ležet kvůli spinálu, manžel mi prcka pouze přikládal na kojení, ale druhý den jsem se normálně rozchodila, odmítla jsem injekce proti bolesti a normálně jsem fungovala, byla tam se mnou maminka, která rodila 3. díte - první dvě přirozeně a poslední CS - v den odchodu z porodnice nebyla schopna jít rovně, strašně ji bolelo břicho a říkala, že kdyby hned na poprvé rodila císařem, tak má doma jedináčka - tím chci říct, že každému vyhovuje něco jiného, mne bolel "přirozený" porod a císař ne, ji bolel císař, ale ne přirozený porod...
MMCH - syn měl 4,550 kg, při 50 cm a natočenou hlavičku, což prý byl důvod nepostupujícího porudu.
Předchozí