Mě štve, protože jsem se bála říct dětské doktorce, že nekojím, ta měla keců. Pokud jsem dávala lahvičku na veřejnosti často se našel nějaký rejpal.
Když jsem požádala o epi, porodní asistentka mi dala přednášku o tom kolik žen porodilo bez toho a přežili to, epi jsem si na ní vydupala a slušná jsem u toho nebyla, navíc se cítila uražená, že jsem odmítla porod do vany, divila se proč nemáme voňavý olejíčky, chtěla přínést CD s meditační hudbou - byla na mě až moc přírodní a nechápala proč to vše odmítám.
Prostě každemu co jeho jest. Já nejsem vysloveně natural typ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.