Zabo - podle nekterych clanku zde i na rodine a reakci pod nimi, mam naopak pocit, ze nektere zeny by v zajmu pseudoprirozenosti nejradeji SC zakazaly smahem, stejne jako potraty, nekojeni a jine "nesvary". Nejsem zastance potratu, nikdy jsem na zadnem nebyla a nejspis bych ani nesla, ale kdyby bylo potreba, jdu bojovat za to, aby byly povolene a zena si sama rozhodla, co je pro ni osobne nejlepsi. Stejne tak kojeni ci nekojeni - pokud nekdo chce kojit do puberty, je to jeho vec, stejne jako moje vec, je, ze jsem kojit nechtela a taky nekojila. Totez je s temi oblbovaky nebo cisarem. Jsem dospela osoba, mam zdravotnicke vzdelani i nejakou tu praxi na chirurgii, vim, ze komplikace muzou nastat pri jakemkoli druhu porodu ci operace, ale od toho jsem svepravna, abych si sama rozhodla, co chci a lekari by mi k tomu meli jen pomoci vysvetlenim pripadnych rizik ci nejasnosti a pak si podle meho rozhodnuti zapsat do karty, jak chci rodit a dodrzeli to. Samozrejme, ze to musi byt placena sluzba, ale o tom to prece neni. Neubiram nikomu pravo na cokoli, ale od druhych bych rada totez. Sve dite miluju, ac mi planovite neproslo vaginou, ale brichem a k jidlu dostavalo Nutrilon Omneo.
Předchozí