| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Císařský řez nemusí dítě „udýchat“

Fakt mě pobavují věty-měli bychom to nechat na lékařích...oni tomu přece rozumí nejlíp rodí už 20 let že?....a podobně slepá důvěra bez vlastní odpovědnosti...A co když narazíš na špatného lékaře?Nebo 2 lékaři budou mít protichůdný názor?
Připadá mi to jako jednání s nesvéprávnýma...nechápu že si nemůžu svobodně rozhodnout věci které se týkají mě,mého těla a mého dítěte...myslím že většina inteligentních lidí je schopna pochopit rizika a přínosy a je na nich jak se rozhodnou...vždyť jakékoliv následky nejvíce pocítí oni....ty ženy s tím budou muset žít a sami se s tím vyrovnat(s traumatem z porodu,nebo z CŘ,s bolestí,strachem,s postiženým dítětem atd....)a ne lékaři pro které je to jen další pacient v řadě v jeho pracovním dnu....ani gynekolog,psychiatr,psycholog nikdo nás nebude provázet životem...Proč se CŘ na přání tak démonizuje?Kdo ho chce tak by měl mít možnost si ho legálně zvolit...maximálně to může pojišťovna považovat za nadstandartní výkon za který se připlácí...to je můj názor

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.