Raduno,
Musim se zastat Madelaine, urcite neni ten typ, co myslis. Jak ji znam je to jedna z tech osobnosti na Rodine, ktera je mimoradne schopna diskuse.
Madelaine,
Budes se divit, V. Marek neni take muj salek kafe. Je sice sectely, ale z prirozeneho porodu udelal jeho temer fasistickou a reakcionarskou karikaturu. Pokud te tema zajima, doporucovala spise jeho prameny: Odenta, Grofa a tak.
Zalezt a delat si svoje zvuky, to je take muj pristup! Se svoji Hebamme jsem se domluvila, ze na mne nebude mluvit, nebude sahat, nebude mi radit. Vlastne az to prislo, poslala jsem ji spat, manzele take, a chopila jsem si sveho kusu prace. Hebamme sice vylezla par krat, aby poslechla ozvy a velmi tise se mi zeptala, jestli mi tohle stale vyhovuje
.
Korupce kolem Cisaru... Nefandim podminkam uplatnych cisaru ani korupci, ale jeste vice mne zlobi, jak se s nastupem cisaru na uplatek na Morave se bojuje: nekdo informovany mi rikal, ze kvuli tomu porodnice zrusily smlouvy s gynekologami, ktere poskytovaly take porodnicke sluzby. Misto poskytnuti moznosti psychicke opory zenam, tohle!
Skramusko,
Vsak my se zname
, a delam to rada.
Lvice,
Mi Cesky a Nemky pripadaji velmi podobne svym vztahem k materstvi. A kvuli nesvarum z totality, asi davka kruteho liberalizmu s plnou zodpovednosti za sve chovani je nejlepsi lecba. No jo, jsem liberalka, to se o mne vi