Čekáme dvojčátka a zde pravděpodobnost CS je vysoká. Někdy zda volit CS či normální porod bude jasné. Např. v případě, že dvojčátka budou uložena hlavičkami nahoru.. ale také možná bude volba něco mezi. Nevíte, kde bych se mohla seznámit s riziky porodu dvojčat normálně a kde CS ? Normálního porodu jednoho dítěte jsem se vůbec nebála, ale přiznám se, že s dvojčátky strach opravdu mám. Současně se bojím i rizik o kterých tu píšete u CS. Těžko se mi rozhoduje co je lepší. Pak tuještě zbývá volba anestezie, kterou lékaři nechají téměř jistě na mě. Píšete o hyperaktivitě po CS, také jsem o tom slyšela, ale nikde jsem k tomu nenašla čísla. Nebo to mám nechat čistě na své porodnici ? Plánuju rodit v Podolí. Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.