Já i bez lékařského vzdělání dovedu pochopit jaká rizika hrozí při kterém způsobu porodu (obecně i jaká rizika a přínosy mají třeba různá vyšetření,operace,léčení...)to že nemam titul MUDr. neznamená že jsem blbá a zároveň že když má někdo titul MUDr. tak že ví vždy nejlíp (přístup jako kdyby to byl pánbůh...) Ani jsem neřekla normální porod=postižené dítě jen prostě nelze vyloučit komplikace, riziko např. hypoxického poškození mozku a další...svá rizika má i císař to nepopírám...ale zkrátka ani jedna varianta neni úplně bez rizik...vše má své výhody a nevýhody...a každý si musí zhodnotit co je ta jeho cesta...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.