| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Císařský řez nemusí dítě „udýchat“

Katko, vím, že jsi psala, že holčička byla malinká - to je podle mě indikace k tomu, aby byl porod vedený císařským řezem. Ano, kdykoli není něco jen trošku v pořádku, tak jsem pro, všemi deseti.
Ale, že mám strach, pokud se jedná jen o pocit, bez zjevné příčiny, to asi ne. Já se taky bojím spousty věcí, to asi každý z nás - život je prostě o tom, ten strach překonat. A porod, pokud se povede, to je přece nádherný zážitek na celý život.
Nedávno tu v jednom článku psala maminka, že se po císaři cítila okradená, a to i přes to, že šlo jí i děťátku o život. Tohle si dopředu člověk nenaplánuje, tyhle pocity, a co pak - zpátky už to nejde a pozdě bycha honit.
Nehledě na to, že nevím, jestli by to vůbec bylo technicky možné. Když se sejde v nemocnici několik rodících maminek a já si osobně myslím, že by počet porodů císařem prudce vzrostl, jak by se to zvládalo. Přece jen, tohle už je operace, která vyžaduje určité vybavení, jak personální, tak přístroje atd.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.