ůj názor je ten, že budu mít raději jedno miminko(pokud nemám peníze) a dopřeju mu všechno a nebudu na něm šetřit, nežmít 2 nebo 3 děti a počítat každou korunu a nebudu jim moct dopřát. Já taky budu jen 2 roky doma a přiznám se, že kvůli penězům, abychom žili jako lidi a nepočítala jsem každou korunu.Co je komu do toho jak kdo chce být dlouho doma a proč,Hodně mamim chce jen na 2 roky kvůli penězům.Já taky.Vy jste možná doplatili hypotéku, ale někdo spláci......Proto by se dalo napsdat dalších 20 příspěvků a každá žena může napsat jiné rady!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.