četla jsem si tvůj příspěvek ještě jednou a vidím že poprvé jsem odpověděla blbě
u těch "psycho" problémů je to skutečně na diskuzi co je z čeho, hodně jsem to s naší Dr. probírala. Bohužel jsem byla v narkóze tak nevím přesně co bylo s malou hned po vyndání z "břišního pokojíčku", ale podle toho co mi řekli, tak chytila trochu narkózy, byla na kyslíku ale úplně rozdýchávat jí nemuseli, ukázat mi ji přinesly až skoro 10 hodin po porodu, co bylo mezi mi prostě neřekli, takže z těch kusých infotmací se dá jen těžko usuzovat.
Dr. to zhodnotila tak, že bohužel ta hyperaktivita je z přidušení, ostatní má spíš po císaři. Nedokážu odkázat na nějaké publikace, vím jen co mi řeklo asi 5 lékařů nezávisle na sobě, a to, že jsem si nic nevymyslela sama, prostě jsem dřív myslela že mám zlobivější dítě, až mi psycho řekla že to není obyčejné zlobení a kudy na mojí princeznu, abych jí pomohla.
Proto bych chtěla plánovaného císaře, a ne nejdřív dítě málem udusit a pak ho narvat narkózou u akutního císaře.
Předchozí