na rodině je nejvíc tlachajících teoretiček z celého internetu!
chtěla bych vidět, co by na takový článek napsala některá maminka, co má postižené dítě vlivem toho, že jí neudělali v nemocnici včas císaře
tohle jsou takový plky - "jestli dítě bude bojovník, protože se MUSELO PROBOJOVAT NA SVĚT SAMO..." - co budete mít radši - postiženého "bojovníka", co to vybojoval nebo zdravé dítě
ještě jsem neslyšela v reálném životě o ŽÁDNÉM DÍTĚTI, KTERÉ BYLO POŠKOZENO CÍSAŘEM...ale slyšela jsem v okolí o hodně dětech, které "odnesly" klasický porod, a to i přesto, že v některých případech se dalo VELMI předpokládat, že by to císař měl být, ale doktoři to prostě "chtěli zkusit" - at už proto, že císař je práce pro ně, kdežto klasický porod odmaká matka, nebo proto, že císaře pojištovny neradi proplácí
i tady na rodině i v reálném životě jsem se setkala s tím, že ne že by se dělalo NADMÍRU CÍSAŘŮ, ale spíše ještě mín, než by bylo třeba
v době internetu ženské mají moc času, tak řeší kraviny, ano prabáby rodily spontánně, "v souladu s přírodou", a když to holt nešlo a dítě nešlo ven, tak spontánně zakukala matka i dítě...a že rodiček, co umřelo při porodu bylo dost a dost...BUDTE RÁDY ZA TO, ŽE CÍSAŘ EXISTUJE A NEŘEŠTE BLBINY!!!!!!!!!!
ostatně jsem i pro císaře na přání a taky nechápu, jak si někdo může dodávat sebevědomí tím, že "přečkal klasický porod", čili není žádná bábovka. Ony ani císařovny nemůžou být žádné bábovky, bolesti se člověk nevyhne, at jí má před nebo po porodu. Takže kecy o "méněcenném druhu porodu-císaři" jsou fakt tendenční blábol.
Předchozí