Cizinko,
jak vidis a ctes prispevky na Rodine, co porod at vaginalni nebo cisar, to jine story, s jinym koncem a jinym rozhodnutim pro porod dalsi.
Ja jsem psala, ze mam v okoli dost deti narozenych po cisari, kteri jsou bez jakychkoliv znamek poporodho poskozeni, bohuzel, tohle nemuzu napsat o vaginalne porozenych detech, takze ja mluvim spise ze zkusenosti nez po precteni studie( nijak nesnizuji studie )
Ani CS neni 100% bezpecny, o tom snad nebudeme diskutovat, stejne jako o tom, ze ma urcite komplikace, ale ted se priznam, ze jsem zbabelec, ale za par tydnu me ceka cisar c.2 a nebudu si cist zadne studie o moznych komlplikacich. Proste ted verim svemu lekari, stejne jako jsem verila v prvnim pripade a kyvla na cisare radeji drive nez pozdeji, proto zadne selhani z prvniho nepovedeneho(vaginalniho) porodu necitim. Mozna nekdy pozdeji vyhledam vysledky studii, provedene u deti narozenych po neplanovane a planovane CS : )
Ja jen reagovala na nekolik prispevku, kdy se vse svedlo na CS, nejdrive dlouhotrvajici vaginalni porod, nasledne cisar, ale poporodni komplikace svedene na CS.
Předchozí