Nějak to miminko jít ven musí, ať tak či tak. To je zákon přírody. Každá z nás chce pro své dítě to nejlepší a každá z nás považuje jinou cestu za tu nejlepší. Někdy se to bohužel zvrtne, že ani při nejlepší vůli si nemůžeme vybrat a musí to jít způsobem, který jsme si pro příchod svého miminka nepředstavovali, ale prostě to tak je. Já nemohu mluvit za přirozeně rodící, protože jsem to nikdy nezažila, ale císaře mám za sebou dva a nevím jestli bych měnila nebo ne.
Je fakt, že moje dcera je velmi ostýchavá a dondnes se velmi těžko seznamuje s kýmkoliv, ve školce to má o trochu těžší a jak já říkám je ideální oběť školního šikanovaní (bojujeme s tím), ale co se dá dělat. Děti jsem chtěla a velmi jsem proto bojovala, abych je mít mohla. Po velkých bojích, mám dokonce 2 a za to velmi děkuji. A nenechám se zničit žádnými fanatickými dámami nebo studiemi doktorů, kteří říkají, že moje děti nebudou takové či makové jenom proto, že přišli na svět jinak než jak je ve většinové společnosti "normální".
Předchozí