tak, tak "také matko" jsem stejného názoru
ono v době, kdy musely matky brzy běžet do práce a ani mateřskou neměly nijak ulehčenou - např. stálé praní a žehlení látkových plín...tak neměly tolik času řešit co dnešní matky
taky se řídily selským rozumem na rozdíl od dnešním matek, které si nejsou často jisté samy sebou a ke všemu potřebují nějakou "studii odborníků", kurs atd...nejsou schopny se často samostatně rozhodnout skoro nad ničím a hledají problémy kde nejsou
dříve matka - nejde v mém případě porodit normální cestou - OK, je tu císař -důležité je, aby ve výsledku bylo dítě i matka v pořádku
- dneska se řeší "studie, odborné články"
dříve matka - nemám mléko? mám ho málo? no tak co se dá dělat, je tu Sunar -
- dneska matka - zmasírovaná "odbornými články" o tom, že kojení je jen věc snahy a že je povinna ho za každou cenu "vybojovat", blbne, hysterčí a šílí, když jí kojit nejde
- můžu to posoudit, chodím na jednu diskusi podle věku a co tam se "řeší", někdy mi jde hlava kolem
aj. aj. věci - internet je sice pro informace dobrý, ale všeho moc škodí...sleduju, že řada matek z něj blbne..mmch tady cizinka píše, že neprůbojné děti jsou z císařů, v podobně erudovaných názorech zase že kojené dítě je inteligentnější než nekojené...JEŽÍŠ, takové bludy - a co genetika? dědičnost je určující
Předchozí