Jasně,
chudák ženská, která dostala na svou výslovnou žádost epidurál a nedostala příležitost se s tím poprat = přeloženo, nebylo jí řečeno ono obligátní "pozdě/brzo nebo to zvládnete". Já bych asi přítomný personál navzdory bolestem po pronesení něčeho takového nakopala nebo zaškrtila.
Epidurál je věc ženy a že prostě snese jen to co snese a chce ho-proč jí ho nedat? Může mi někdo poslat odkazy na jeho škodlivost? Kdyby škodil, asi by nebyl legální, že? Chudák žena která narazí na personál co si myslí že ví všechno nejlíp. Já bych naopak žalovala lékaře který mi při vag. porodu nedal přes mé přání epidurál, za psychickou újmu!
Proč se pořád tak diskutuje o císařích, jak je to nemorální se k nim uchylovat když máme díru dole a pod., ale že lékaři běžné spíchnou kozy na míru, to nikomu nevadí?! Proč se nekritizuje to, že někteří lidi se "nechají dobrovolně řezat"(terminologie oblíbeně používaná ohledně sc na přání) místo toho,aby párkrát vyrazili do posilovny kvůli špekům na zadku nebo břiše? To by bylo víc na místě, a stejně je to věc těch lidí. Jejich věc, jejich rizika, jejich pohodlnost a jejich peníze. A komu se to nelíbí, tomu do toho ale vůůůůbec nic není!
Jinak ohledně poměru k sc a vag. porodům a tedy "logicky" sumy postižených a pod.-já zjišťuju, že mám ve svém okolí víc známých z celé ČR, které rodily císařem, než normálně.
A k zavinování dělohy, osobně jsem měla tři dny epidurál se samodávkovacím pístem, takže jsem ležela předepsaných 12 hodin, mezitím jsem malého měla u sebe kdykoliv jsem sí pískla, a o zavinování dělohy ani nevím. Naopak vedle na pokoji ležela "přírodní matka", která dopadla tak, že se s dulou hádaly s doktorama, kteří jim tedy ustoupili, a paní si pět dnů nemohla sednout a byla šitá z venku i zevnitř, jak se potrhala. Takže než být takhle zmrzačená na intimních místech, radši budu mít zmíněný "zip na břiše".
A že se něčemu vyhnu, čímž odmítnu možnost "posunout se dál" je sice hezký,ale je to jen úhel pohledu. Já když to přeženu, to beru tak, že proč si to neusnadnit, než se stresovat.To bych se mohla posouvat dál tím, že budu místo jezdění autem chodit pěšky, koupat se ve studené vodě a pod..
Předchozí