látkovky dávám bubákovi od narození a super. ale co jsem chtěla napsat: proč bych se měla za látkovky stydět? vždyť jsou úžasně roztomilý a srandovní a vůbec pěkný, všechny ty barvy a měkoučký materiály a nic nebylo roztomilejší než týdenní mimísek ve vlněných kraťáskách:) a to teda musím říct že jsme rozhodně nevybírali to nejdražší, za komplet výbavičku jsem dala asi 7000,- a mám většinu těch s univerzální velikostí, takže už nějaké větší investice nepředpokládám, leda těch pár vícevelikostních na noc a několikery kalhotky, do 10.000,- se vlezem s přehledem, takže úspora určitě. (mimochodem, pěkně mají cenový porovnání na www.mamaja.cz). jo, taky si říkám jak se jednu dobu řešilo že nemaj chlapi nosit slipy, páč se jim přehřívá to jejich nádobíčko... ale že v tom ohavným igelitu je teplota prokazatelně vyšší než v látkových... v době kdy se ti klučíci po všech stránkách vyvíjí... to je asi v pořádku, ne? a ikdyby to mělo být vnímáno jako móda, tak podle mně je to móda velmi prospěšná a sama ji hlásám vesele do světa!!!
a jestli se ještě můžu přiznat proč jsem se o látkovky vůbec začala zajímat: představila jsem si sama sebe s obrovskou menstruační vložkou až do pasu. není to asi to samé, ale daleko od pravdy to taky nebude...
Předchozí