| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ó jaké privilegium býti ženou!

Taky jsem si na ten film vzpomněla:-D Článek super, už dlouho jsem se takhle nenasmála :-D:-D:-D.

Mé zkušenosti se "škubadlem" jsou neslavné. Kdysi jsem si ho zakoupila, protože kamarádky říkaly, jak je to super, že si nemusí holit nohy strašně dlouho, tak jsem se nechala zlákat. Nějaká cimprlína na bolest nejsem, ale poprvé jsem měla mírně rozmazanou řasenku (pak už jsem se pro jistotu odlíčila). Nožky jsem hladké měla, ale zároveň poseté spoustou červených pupínků. Prý "to ti do pár hodin zmizí, to je normální". Hm, nezmizela ani do týdne ("tak to máš asi extrémně citlivou pleť";), takže mé krásně hladké nožky připomínaly spíš končetiny právě oškubané slepice než nožky lepé modelky. Ještě několikrát jsem to zkoušela, pak se pokorně vrátila k holicímu strojku...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.