Lassie - zkus když tak objednávku změnit - nebo si od někoho jednu půjč, já jich mám asi 14 a naprosto k ničemu. Přitom ty organic od nich jsou OK. V těch je mimčo spokojené a dobře sajou. Ty colorky jsou zoufale neforemné, objemné a nesajou. A ta tvrdá vložka, co do ní dávají, o té ani nemluvím. Já idiot od nich objednala i pár látkových vložek a je to to samé, co ty colorky, tvrdé - ve srovnání se zahraničními prostě hnus. Jsem na ně opravdu naštvaná, protože na obrázku ty plenky vypadaly nádherně. A asi nebudu jediná komu se nelíbí, protože jsem před časem viděla na mimi bazaru prodávat tyto plenky nějaký obchod, který je vzal na zkoušku a rozhodl se je neprodávat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.