To máte naprostou pravdu. Taky třídíme veškerý odpad. A děláme to pro naše děti. Můj názor na pračku vás asi dost rozlítil (praní plínek na 90 stupňů celsia pračku hrozně ničí a budete si za chvíli muset koupit novou a její výroba nepatří do eko ani do bio). To jsem nechtěla. To vypadá, že když mi maminky používáme jednorázovky, že můžeme za vše co ničí naší planetu. Myslím, že všichni kdo mají děti se snaží aby naši Zem nezničili už kvůli nim. Vše co jsem napsala je jenom můj názor, nad kterým je dobré se zamyslet a ne se nad nim rozčilovat. Přeju pohodový den. Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.