Chce to spise hodne tolerance:
At kazda, ktera ma rizikove tehotenstvi muze zvolit si ustav a poskytovatele pece, kteremu ma duveru,
At kazda, ktera chce epidural, dostane veskerou informaci o vyhodach a rizicich, udela si krevni testy, a den porodu dostane ho bez ksichtu a pripomenuti vseho, co riskuje,
At kazda, ktera je tak sklicena strachem z porodu, ze uvazuje si zaridit cisarsky rez na psani, ma tu moznost spolu s dukladnou informaci o vyhodach a rizicich a nabidkou psychoterapie a informaci o dalsich moznostech reseni,
At kazda, ktera chce nebo musi rodit v porodnici normalne, dostane dukladne informace co ji ceka, co si muze a nemuze zvolit, a at dostane informace o vyhodach a rizicich vsecho a at je to do puntika dodrzeno, co je vyjednano. At porodnice konecne jednaji seriozne,
At kazda, ktera chce rodit mimo ustav, ma moznost zaridit se zkusenou P.A., at absolvuje pohovor o vyhodach a rizicich, a at nestava se tercem honu na carodejnice.
Podporme se solidarne svoje ruzne zajmy proti systemu, ktery zeny kontroluje a vydelava na nej a ktery je nepruhledny pro klientky a dava jim minimalni moznost volby a kontroli nad kvalitou pece.
Budme uslechtile a naucme se nezavidet. Ani zdravi ani penez. Budme sebevedome a silne zeny.
Předchozí