Já nikoho neodsuzuji ale ani neobhajuji, ale zkuste se někdy zamyslet nad tím, jak se asi cítí matka nebo těhulka, která všude na diskusích čte o skvělých domácích porodech, když ví, že bude muset např. rodit "císařem" a ještě v nemocnici, kde na ni čekají "šílení" doktoři, kterým nejde o nic jiného než mrzačit děti nebo rodičky. Jaké pocity má asi žena, která by chtěla také svým dětem kupovat bio potraviny, ale nemá na to peníze, a tak kupuje běžné potraviny s tím, že vědomě ničí zdraví svým dětem. Jak je rodině, která chce pro prostředí, ve kterém žije, to nejlepší tak se i chová, a přesto musí používat jednorázové pleny, neboť jiné u jejich děťátka způsobují těžké opruzeniny. a/ rodila jsem 3x sekcí a přesto moc ráda čtu popisy normálních porodů ať vedených v nemocnici nebo doma. Zajímá mě to. Navíc pokud mě osobně během těhotenství "rozrušila" nějaká netová debata nebo zpráva, tak tam ukázněně nelezu, nečtu a nezabývým se emocema, které na mě působí negativně, ale čtu dejme tomu růžovou knihovnu, ne? Nebo jen kvůli tomu, že je teď těhotná má nejlepší kámoška, tak se nemám bavit o tom a onom? To by ani televizní zprávy nesměly běžet.
b/ matka nemá peníze na BIO potraviny. No tak hlavně že má na internet
Pokud nějaká maminka dojde k přesvědčení, že chce svému dítěti dávat BIO potraviny, tak si to nakonec "zařídí" tak, že se o BIO pokusí. Ať už skleničkama, nebo si nasadí svou mrkev a brambory. Určitě existuje více možností než jít do supermarketu a koupit tam 4 baby kapusty za 99kč.
c/ látkové pleny způsobují těžké opruzeniny? Jo, pokud se nedodržují pravidelné intervaly přebalování, neomývá dupka po stolici vodou a "šudlí" se to eko nebo jinýma ubrouskama, nebo jde o kandidozu, která potřebuje přeléčit, tak tam ti nepomůže plínka ani maková.
důvodů a faktorů může být x a y.......