no, ...možná je to jen můj pocit, ale mám pocit, že právě tyhlety alternativy jsou nám odevšud málem vnucovány - že pokud např. nekupuji bio, je to sice moje věc, nicméně...se to podepíše na zdraví mého dítěte, atd. Po přečtení takovéto diskuse mívám málem výčitky svědomí, že bio nekupuji. Něco si pěstuji sama, ale jinak nekupuji právě z finančních důvodů. Poselství článku je ale jasné - je to výzva k toleranci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.