Ahoj, jestli budes mit chvilku casu, posli mi prosim mail (petra.poli@klikni.cz). V zari se mi narodi druhe dite a jsem z tech latkovych trochu mimo. Papirove jsem vyzkousela tri druhy a musim uznat, ze moje prvni dcera vyrustala v klas. Pamperskach bez jakychkoli zdravotnich problemu, cerveny zadecek nemela ani jednou. V jejim plenkovem obdobi jsme velice casto cestovali a nedokazu si predstavit sedet 13 hodin v letadle s procuranym ditetem. Papirove plenky znacky Chicco mala procurala i po 10 min. a na Huggies byla alergicka. Takze bych rada vyzkousela nejake latkove a protoze ziji v Italii o pouziti latkovych nemam s kym diskutovat. Jestli se v Cesku citite jako exoti, tak nevim, jak bych se mela citit tady. Na severu se o tom aspon trochu mluvi, ale tady na jihu, bych byla asi ten vychodni exot.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.