Souhlas. Ale myslím, že se Gábina jen nešťastně vyjádřila, že tím nechtěla říct, aby už nikdo nepsal nic kontroverzního, ale že by nebylo od věci trochu tolerance v diskusích. S čím asi všichni souhlasí. Ty příklady, které uvedla (látkovky, bio, domaporody) jsem pochopila jako PŘÍKLADY, které jsou v opozici vůči jejím názorům, ale nijak je nekritiuje a nechce, aby někdo kritizoval ji.
Já rodila 2x v porodnici (poprvé porod katastrofa, x hodin vyvolávání, injekcí, nakonec kleště, výsledkem je krásné chytré dítě, ale měli jsme prostě štěstí, druhý standard, rychlý, bez epidurálu apod., lidi někteří fajn, některé sestry můry, ale nemám žádná traumata). Velmi ráda bych zvládla domácí porod. Ráda o něm čtu a mrzí mě, že nejsem dost odvážná. Navíc manžel je striktně proti a byť s ním nekonzultuju své záležitosti (a porod vnímám více jako mou než společnou záležitost), tak si nejsem jistá...
Používám papírovky (z lenosti a pohodlnosti), kojila jsem 21 a 16 měsíců, do 1 roku děti jedli jen biopotraviny, teď už kombinuju. Odpad třídím(máme doma 4 odpadkové koše), pet lahve u mě nenajdete, miluju MCDonalds, čtu na netu někdy bulvár, děti se mnou spí v posteli. Prostě si myslím, že jsem normální
A kdo to má jinak a přesně naopak, nejspíš taky