Já domarodky chápu. Mají to nastudovaný, jsou připravený i na odjezd do špitálu, smlouvu s PA apod. (sory doma jsem nerodila, takže toho tolik nevím)
Přesto, pokud rodila předčasně, skutečně nemusela být ještě na porod doma tak úplně připravená, ale to ještě neznamená, že je nezodpovědná, nebo jak ty píšeš lhářka. A že je lékařka - to taky nic moc informace (co když je zrovna zubařka? - ta toho asi o porodech bude vědět hodně).
A k tomu akutnímu příjmu ve špitálu v noci. Zkus si zajet do Olomouce a hledat vrátnici. Žádná tam není, jen závora ovládaná automatem (zmáčkneš knoflík, vezmeš lístek a můžeš dovnitř). No možná je tam kecafon, ale jelikož jsem to tam znala, tak jsem si ho nějak nevšimla. A na výjezdu sedí chlapík od hlídací agentury a kasíruje a je dost neochotnej jenom zvednout prdel, natož něco říct - ten ví tak s bídou, kde je kantýna.
Já jen prostě nedokážu na základě neúplných informací tu konkrétní situaci posoudit a divím se, že ty (taková inteligentní ženská) tohle nedokážeš pochopit.
Možná máš pravdu, ale možná taky ne! Je to tvůj názor a tohle zase můj. Je mi šumafuk, jestli někdo porodí doma, ve špitále nebo v sudu uprostřed Niagary, má na to právo a má taky právo napsat, jak to prožíval a jak své rozhodnutí vidí zpětně.
Předchozí