No nevim,
zacala jsem cist diskusi k tomuto clanku a nestacim se divit. Porad se tady rozebira nejaky jiny clanek. Ale budiz. Co me spis zarazilo je diskutujici zena jmenem cizinka. Ze zacatku se mi jeji prispevky libily. Ale jak jsem cetla dal a dal, tak se jeji prispevky stavaji porad agresivnejsi a jesitnejsi.
Mila cizinko, porad se tady ohanis inteligenci, neprimo naznacujes jak jsi inteligentni, ale jinym nadavas do blbu. To spis vypovida o tve ,,inteligenci" nebo o posramocenem egu.
Porad tady naznacujes, ze zeny, ktere rodily doma jsou inteligentni a uzasne. Ja jsem taky rodila doma, ale myslim jsi, ze i zeny, ktere rodily v porodnici jsou inteligentni. Nebo mas na to nejakou specialni ,,statistiku"? :)
Vystupujes tady jako ,,machr" na domaci porody. Neni problem si nastudovat nejakou tematiku (problematiku) a ohanet se tim, sypat tady cizi slova a delat se odbornikem. Spis mi prijde, ze si tak zvysujes sebevedomi a dela ti to hodne dobre. Jenze je to porad dokola - kazdy Tvuj prispevek se stava stejnym. Spominas porad inteligenci, statistiky a ohanis se nastudovanou literaturou, porad dokola. Na kazdy jiny nazor na tvou osobu reagujes uplne stejne.
Předchozí