Ahoj, svého syna jsem kojila ráno a večer celé druhé těhotenství (měl 18 až 25 měsíců) a říkala jsem si, že když nepřestaneme ani po porodu, aspoň v něm budu mít "přirozenou odsávačku". Nakonec jsem ho ale asi měsíc před porodem odstavila. Dostal lahvičku s dudlíkem a tak se postupně vzdal mámina prsu. Po porodu jsem mu zkusila ještě prs nabídnout, ale nechtěl. Takže mladší brácha převzal štafetu naplno. Šárka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.