Jen mě totiž napadlo, že vůbec prvotní informace o porodu a porodnicích jsem taky získala od kamarádek a svého dr. - a většinou ty informace stačí, aby člověk mohl porodit v porodnici aniž by si sám vyhledával další. Ale o domácích porodech bych si musela najít úplně všechno komplet sama a skutečně by se mohlo stát, že nějaká důležitá informace mě prostě mine.
Souhlasím s tím, že by domácí porody měly být umožněny. A hlavně, ženy by měly mít možnost říct svému lékaři: "Uvažuju o porodu doma. Co to obnáší?" a lékař by jim měl poskytnout alespoň základní informace a kontakt na nějakou PA, stejně jako tě dnes informují o spádové porodnici a předporodních kurzech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.