Nečetla jsem celou tuto diskusi na téma tolerance, ale jen jednou jedinkrát jsem se zúčastnila debaty maminek tady na rodince, kterým se dítka narodila ve stejném měsíci. Už to v životě neudělám, protože to, jak se ke mě maminky zachovaly bylo dost drsné teda. Každá se tam chlubila,co jak její dítě baští, jak údajně dávají zdravé HIPP výrobky dětem (přitom tyto výrobky jsou tak slané,že i já je nepozřu), že celá rodina olizuje dítěti dudlíček, ať jsou zdraví či nikoliv a když jsem tam naspala já, že mé 7miměsíční holčičce jsem dala zkusit piškotek, kterého stejně nesnědla ani 1/4, maminky mě málem ukamenovaly, co že jsem si to dovolila, jak jí neubližuju a podobné řeči. Přitom už mám skoro 5tiletého kluka, který od půl roku baštil buchty,tvaroh a dlabal rybí maso a je živý (někdy až moc) a zdravý. Opravdu souhlasím s autorkou článku,že každá maminky pozná časem,co je pro její dítě dobré a co nikoliv. Proto taky vzkazuju všem těhulkám i čerstvým maminkám,ať hned nevěří všemu,co se kde píše a jen to berou jako informaci, která se možná bude někdy hodit a bere takové debaty opravdu s rezervou.
Předchozí