:o) Zuzko, není vzdělání jako vzdělání :o) Já jsem dětská sestra a kdybych neměla dostatečnou praxi v jeslích (tedy - ne dostatečnou jako na čtverku, ale dostatečnou jako počtem hodin :o) ), tak by mě ani nepustili k maturitě. Protože jesle byly jedním z maturitních oddělení. Takže já svým vzděláním získávala nejen TEORII, ale i PRAXI prací se ZDRAVÝMI kojenci a batolaty. Nemluvě o tom, že kromě jeslí jsme chodily taky pomáhat do kojeneckého ústavu, ale to už byla naše volnočasová aktivita. Hmmm, ne nadarmo je v zákoně, že živnosťák na péči o děti do tří let dostane toliko dětská sestra a o lékařích tam není ani zmínka :o)
Jinak já využívám agenturu, výhody hezky popsala Líza :o) Mám dobré zkušenosti s agenturou Baby, která tu už byla zmíněná. A jako hlavní výhodu agentury vidím v tom, že mi slečny zajistily rychle (obrátila jsem se na ně pokaždé, když mi "hořela práce" - neumím si představit, jak bych si někoho vyhledávala sama...) a když poprvé jedna skončila v nemocnici (ne vinou našeho dítěte :o) ), obratem za ni našly náhradu.
S.
Předchozí