Nazdárek,včera jsem měla super telefonát s paní řídíci ze školky kam Ondrášek chodil.Volala že ho vzít nebudou moc vůbec nemá trvalé bydliště v berouně.Na to jsem ji řekla že už k nim chodil přihlášku jsem vyplnovala stejně a v Berouně bydlíme 5let a že teda netuším co mám dělat když domácí nám trvalé bydliště nedovolí.Na to mi řekla že si to ona nevymyslela a že město nikdy nedovolí aby do školky chodil přednost maji berounáci.Na pracák nemůžu neb nemíám postaráno o dítě do práce nemůžu neb nemám postaráno o dítě o dítě postaráno mít nebudu neb mi ho odmítaji vzít do školky tak by mě zajímalo kde máme vzít peníze.Z jednoho platu žít je dost na pěst. Naštěstí pani na pracáku byla milá a říkala že dokud to pujde tutlat že nenám hlídání a když pujde do tuhého sama pracák zrušit. Já bych teda do práce mohla i s Ondrou vlastně tam chodím ale to je zas na jiné a dlouhé povídání a když o tom mám pořádně mluvit mám vztek.jen tak aby jste věděli týká se to mé polovičky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.