Milá Šárko,jsem vám vděčná za váš článek.Mám jednu interupci za sebou.Mám dvě úžasné,zdravé děti 11 a 6 let,ale nikdy jsem na potrat nezapoměla.Je to už 8 let.Teď jsem asi těhotná,zítra jdu na ultrazvuk,chci si mimčo nechat i když je neplánované.Manžel,ale nesouhlasí,myslí,že to nezvládnem finančně.Jsem po gyn.operaci a toto je moje poslední šance mít moje třetí vytoužené dítě.MOC mě to trpí.Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.