katko, ty si to ještě furt nepochopila - NIKDO ti nevnucuje aby sis nechala postižené dítě NIKDO. přečti si to když tak ještě jednou a ještě jednou než to pochopíš.
já se na tu výchovu cítím, a to i můj přítel, už jsme se o tom bavili. sice by byla starost většinou na mých bedrech, ale já mám na tohle bedra dost silná a široká. pokud je takové miminko v bříšku "maminky", která to vzdává předem, za to miminko nemůže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.