Proboha zacnete videt ten rozdil kdy je dite v brisku a POKUD DOSTANU INFORMACI ze bude tezce postizene a muzu se svobodne rozhodnout zda ho mit ci nemit a kdy uz mam dite,protoze postizene dite bych nikdy na svet neprivedla a tento nazor sdili cela nase rodina proto¨ze jsme rozumni a je to kazdyho volba zda si ho necha ci ne.Ja tu neodsuzuju zeny co by si dite s DW syndromem nechali tak Zas VY neodsuzujte mne za to ze bych si ho nenechala. zakon o umelem ukonceni tehotenstvi toto nazyva jako interupci a nikoliv zabity tak to vemte konecne na vedomi,pro mne dokud dite neni schopno zit mimo telo matky pro mne neni zivotaschopne a nastesti je u nas zakon o interupcich velice tolerantni-jen zena vi zda je schopna vychovat dite pokud chcete nutit matky k materstvi je to velmi nespravna cesta-dite nemilovane a v ustavu,tak nutte i otce tech deti aby se o ne starali.Stejna pravdila pro vsechny ne?Ja jsem v detskem domove prozila rok a pul a nesu nasledky po cely zivot-nikdy tam nedostanete tu materskou lasku,deti tam jsou zanedbane ja jsem se naucila mluvit az asi v 5 letech,cely zivot pak zijete s tim ze vas vase matka nenavidela driv nez jste se narodily.Copak chcete by to u nas koncilo jako v Polsku ,kde najdou od casu matku jak ma mrtve novorozenata ukryta ve sklepe copak si myslite ze kdyz matku donutite mit dite i znamena ze ho bude milovat a bude se o nej s lakou starat?To tezko bud skonci v ustavu nebo bude tyrano a nikdy nezazije lasku-takovy lide pak casto pachaji sebevrazdu.Ochranujete nenarozene deti ale predcim?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.