JA NA TRIPLECH testech nebyla ja sla rovnou na aminocentezu po rozboru krve ktery dopadl spatne nahodna mutace 1 ku 118 ale testy dopadly dobre a jste jsem zjistila ze to bude kluk.Prave ze jsem se ptala jaka je pravdepodobnost na amino a kdyz rekly ze je to 99.99 vedela jsem co udelam pokud vyjde spatne..dite zivotaschopne je cca od 27 tydnu ale takovych deti moc neprezije a jsou vetsinou pak postizene treba nevidi a tak,pokud je natolik vysopele ze dokaze prezit at uz na pristrojich ci ne je pro me jiz narozenym clovickem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.