Taky jsem odmítla polodovku,už ve chvílu kdy mi nabírali krev,jsem doktorce řekla,že dítě si nechám za jakýchkoli okolností,že potrat je pro mě nepřijatelná věc.Naštěstí byla v poho,jen řekla,že pak je naprosto zbytečné jít na plodovku.Když jsem tam volalala o výsledek jen mi řekla že to je ok a doporučila podstoupit UZ v 20tt a v 30tt abych věděla,jestli miminko vypadá zdravě nebo je tam problém.V 30tt se problém opravdu vyskytl v podobě srdeční vady.Ještě že jsem měla ten UZ dělaný,měla jsem 8 týdnů na sehnání dobré porodnice,kde maj i kardiologa na sehnání nějakých info,zajištění péče o straší dítě.Ani vteřinu mě nenapadlo,že bych snad měla být naštvaná na doktora,že to nepoznal dřív,nebo něco podobného.
Šok byl když jsem byla na první kontrole v porodnici,doktorka mluvila o tom,že můžu svého gynekologa žalovat,protože měl vadu poznat v 20 tt a já "to" mohla dát pryč.No shádala jsem se tam s ní naprosto brutálně a šla si stěžovat primářce.Pak už jsem chodila jen k ní.Podobnou hlášku měla po porodu doktorka na neonatologii ,té jsem odsekla,že potrat je pro mě naprosto nepřijatelný.Jen se na mě podívala a řekla mi,že pak nemá cenu o něčem diskutovat a byl klid.
Předchozí