Renato ano chápeš to dobře,je to vada Fallotovského typu.Brambůrkovi je osm měsíců,je na lékách a čeká na operaci.Samozřejmě má problémy přiměřené nálezu,k tomu se vyskytli ještě další vady jako je dysplazie a opožděný vývoj(ale to nesouvisí přímo se srdíčkem).Přestože jsem měla v ruce papír z Motola z toho 30tt,kde je jasně napsáno že se jedná o operovatelnou vadu slyšela jsem od dvou lékařů,že jsem mohal jít na potrat.Divíš se že mě to rozpálilo do běla?
Brambůrka je úžasné miminko,ketré nijak netrpí,je to řehtačka na vše a všechno se směje,kdo neví o co jde,tak má pocit že vidí zdravé miminko.Takže proč v tomhle případě návrh na potrat? Abych ušetřila daňovým poplatníkům peníze za operaci a následnou péči?Nebo zhoršujem tabulkové průměry?Možná.Každopádně mě opakovaně lékaři přesvědčovali jak náročná péče je a snažili se nás zavřít do kojeňáku a podobně.Ano je to jiná péče než o zdravé dítě,ale i zdravé dítě ti dokáže prořvat celou noc,nebo být protivné,špatně přibírat.To přece není specifikum jen nemocných dětí.
Štvou mě lékaři atdy v ČR snažím se jim vyhýbat jak jen to jde.
Předchozí